Itero 3d Scanner - Mondzorg Vinkeveen

Itero 3d Scanner

Itero 3d Scanner

De iTero 3D-scanner is een geavanceerd tandheelkundig apparaat dat wordt gebruikt om digitale afdrukken te maken van het gebit van een patiënt. Het maakt gebruik van geavanceerde optische technologieën, zoals lasers en camera’s, om nauwkeurige en gedetailleerde 3D-afbeeldingen te creëren van de tanden, het tandvlees en andere structuren in de mond.

De iTero 3D-scanner elimineert de noodzaak voor traditionele afdrukmiddelen en methoden, zoals afdruklepels en afdrukpasta’s, die vaak oncomfortabel kunnen zijn voor de patiënt en minder nauwkeurige resultaten kunnen opleveren. In plaats daarvan maakt de scanner gebruik van een handheld apparaat dat eenvoudig in de mond van de patiënt kan worden geplaatst om de afdrukken te maken

Het scannen met de iTero 3D-scanner is snel, comfortabel en niet-invasief voor de patiënt. Tijdens het scannen worden de 3D-afbeeldingen in realtime weergegeven op een computerscherm, zodat de tandarts of tandtechnicus de kwaliteit van de scan direct kan controleren en eventuele ontbrekende of onvolledige gebieden opnieuw kan scannen indien nodig.

De digitale afdrukken die worden gegenereerd door de iTero 3D-scanner kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan tandheelkundige toepassingen, waaronder orthodontie (bijvoorbeeld Invisalign), restauratieve tandheelkunde, implantologie en prothetische behandelingen. Ze kunnen ook worden opgeslagen, bewerkt en gedeeld met andere zorgverleners, wat een naadloze digitale workflow mogelijk maakt in de tandheelkundige zorg.

Kortom, de iTero 3D-scanner biedt een geavanceerde en efficiënte manier om digitale afdrukken te maken van het gebit van een patiënt, wat resulteert in verbeterde nauwkeurigheid, comfort en kwaliteit van de tandheelkundige zorg.

Wij nemen nieuwe patiënten aan en helpen u graag verder!

OPENINGSTIJDEN

CONTACT

Telefoon

0297 7438 12

E-mail

info@mondzorgvinkeveen.nl

Adres

Kerklaan 12a 3645 EV Vinkeveen

© 2024 Mondzorg Vinkeveen | Algemene voorwaarden

Scroll naar boven