Tarieven 2020

De tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn in Nederland door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tandheelkundige tarieven  in Nederland gelijk gesteld door de overheid.De behandelingen van Mondzorg Vinkeveen worden volgens deze tarievenlijst berekend, ook in de avond en in het weekend.Kijk voor een overzicht van de tandheelkundige tarieven op tandarts.nlHoud er rekening mee dat deze tarieven aan het begin van elk jaar kunnen veranderen.Bij Mondzorg Vinkeveen  vinden wij het belangrijk dat de zorg voor u en uw gebit centraal staat. Wij beloven u hoogwaardig en kwalitatieve mondzorg met een persoonlijke aanpak.  Voorafgaand  krijgt u een heldere uitleg over de behandeling en de kosten wat past bij uw wensen en budget.

Vergoeding

Wanneer u wilt weten of de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar dan kunt u bij ons direct een gespecificeerd overzicht inzien van de kosten die uw verzekeraar vergoed. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft  worden de behandelingen bij zowel de tandarts als bij de mondhygiënist vergoed. Kinderen en jongen tot 18 jaar krijgen de periodieke controle en andere mondzorg behandelingen bij tandarts en mondhygiënist vergoed vanuit de basisverzekering.

Heeft u vragen over uw rekening?

Als u een tandartsverzekering heeft, sturen wij de nota direct door naar uw zorgverzekeraar. Voor een eventuele eigen bijdrage ontvangt u een digitale nota per mail van Infomedics.  Wanneer u geen verzekering heeft is het eveneens mogelijk om per pin of contant te betalen. Het versturen van de facturen hebben wij uitbesteed aan Infomedics.  Zij zorgen ervoor dat de financiële administratie goed is geregeld.  Zo kunnen wij ons richten op dat waar wij goed in zijn: optimale mondzorg verlenen.

Betalingen

Infomedics hanteert een betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u iets meer tijd nodig? Via de website van Infomedics kunt u veel zaken zelf regelen.U kunt o.a. een betalingsregeling treffen van maximaal 8 termijnen zonder rente. Wel vragen zij €5,- administratiekosten per termijn. Heeft u inhoudelijke vragen over uw rekening, neem dan contact op met Mondzorg Vinkeveen via 0615679389 of info@mondzorgvinkeveen.nl. Heeft u vragen over de betalingsvoorwaarden of wilt u meer informatie neem dan direct contact op met Infomedics via het contactformulier of telefonisch via 036-2031900.