Tarieven - Mondzorg Vinkeveen

Tarieven

Tarieven


De tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn in Nederland door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tandheelkundige tarieven in Nederland gelijk gesteld door de overheid. De behandelingen van Mondzorg Vinkeveen worden volgens deze tarievenlijst berekend, ook in de avond en in het weekend. Kijk voor een overzicht van de tandheelkundige tarieven op tandarts.nl. Houd er rekening mee dat deze tarieven aan het begin van elk jaar kunnen veranderen. Bij Mondzorg Vinkeveen vinden wij het belangrijk dat de zorg voor u en uw gebit centraal staat. Wij beloven u hoogwaardig en kwalitatieve mondzorg met een persoonlijke aanpak. Voorafgaand krijgt u een heldere uitleg over de behandeling en de kosten wat past bij uw wensen en budget. 

Vergoeding


Wanneer u wilt weten of de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar dan kunt u bij ons direct een gespecificeerd overzicht inzien van de kosten die uw verzekeraar vergoed. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, worden de behandelingen bij zowel de tandarts als bij de mondhygiënist vergoed. Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen de periodieke controle en andere mondzorgbehandelingen bij tandarts en mondhygiënist vergoed vanuit de basisverzekering. 

Betaalregeling


Om u de best mogelijke zorg te bieden, laten we de financiële afhandeling graag over aan Infomedics. Als expert in facturatie en inning werken ze samen met talloze zorgverleners, waaronder tandartsen, orthodontisten en andere medische professionals.

Wat betekent dit voor u?


U ontvangt uw rekening rechtstreeks van Infomedics. Zij controleren of uw behandeling door uw verzekering wordt gedekt. Indien niet (volledig) vergoed, ontvangt u een (rest)nota voor de niet-verzekerde kosten.

Digitaal en efficiënt


Wilt u uw rekening digitaal ontvangen? Als we uw mobiele nummer en e-mailadres hebben, sturen we uw rekening graag digitaal naar u toe. Geef ons uw voorkeur door tijdens uw volgende bezoek. Op de patiëntenportal van Infomedics kunt u te allen tijde uw nota’s en persoonlijke gegevens bekijken.

Tijdige betaling

Betaal uw nota op tijd om extra kosten en zorgen te voorkomen. Infomedics hanteert een betaaltermijn van 30 dagen na factuurdatum. Gebruik de betaalinformatie op uw rekening of scan de QR-code met uw smartphone voor een snelle betaling via iDEAL.

Betalingsregeling aanvragen


Lukt het niet om op tijd te betalen? Infomedics biedt de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Neem contact met hen op via telefoonnummer 036-2031900 of bezoek hun website voor meer informatie en het aanvragen van een regeling. Vragen over uw nota? Veelgestelde vragen over uw nota worden beantwoord op de website van Infomedics. Voor andere vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 036-2031900.

Contactgegevens Infomedics

Website: www.infomedics.nl

Telefoonnummer: 036-2031900

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur

Wij nemen nieuwe patiënten aan en helpen u graag verder!

OPENINGSTIJDEN

CONTACT

Telefoon

0297 7438 12

E-mail

info@mondzorgvinkeveen.nl

Adres

Kerklaan 12a 3645 EV Vinkeveen

© 2024 Mondzorg Vinkeveen | Algemene voorwaarden

Scroll naar boven