Invisalign

Speciaal voor jou

 

Elke innoverende functie van het Invisalign-systeem is ontworpen om jou de lach te geven die je verdient. Op maat gemaakt om je tanden in kleine stapjes te verplaatsen, elke stap brengt je dichter naar de nieuwe jij. – efficiënt, aangenaam en nauwkeurig.

Zoals jij het wilt

Onze ultramoderne tools voor het plannen van de behandeling zorgen ervoor dat je maar om de 6 tot 8 weken moet langsgaan bij je Invisalign-provider voor korte controle.

Aligners gemaakt van SmartTrack-materiaal zijn comfortabeler, exact afgestemd op je tandvleeslijn hierdoor passen ze beter en zijn gemakkelijk in en uit te nemen. Ze zijn ook minder pijnlijk dan beugels.

Gemaakt om je leven te veranderen, niet om het te verstoren

De Invisalign-behandeling wordt tegenwoordig gedekt door veel tandheelkundige- en zorgverzekeringen. Omdat de medische voordelen per polis sterk uiteenlopen, moet je dit wel even navragen bij je verzekeraar.

De prijs van Invisalign-behandeling voor volwassenen schommelt vaak tussen 2500 en 3500 euro. Als slechts een beperkte correctie nodig is, beginnen prijzen vanaf 1800 euro.

De exacte kosten van de Invisalign-behandeling zijn afhankelijk van:

  • De complexiteit van de behandeling
  • Hoe lang je in behandeling bent
  • De Provider die je kiest voor de behandeling

Om exact na te gaan wat de Invisalign-behandeling kost, kun je een afspraak maken bij Mondzorg Vinkeveen.